HOME          Terms of use          Help/FAQ          Contact me

 

~* Information för svenska och norska kunder *~

Klicka på 'Samples/information' i menyn för att få se lite bilder och läsa om innehållet i respektive set (texten är på engelska). Om något är oklart är du alltid välkommen att fråga!

(Tänk på att bilderna på Art4Crafts.com är väldigt stora och avsedda för hantverk och utskrift. Om du vill ha mindre bilder till att dekorera hemsidan med, ta en titt på Graphic Garden.)

Du kan välja mellan följande betalningssätt:


- SVENSKT/NORSKT BANKKONTO -

Svenska och norska kunder kan betala in direkt på mitt bankkonto.

Priserna i svenska/norska kronor (SEK/NOK) står längst ner på respektive produktsida. Skicka bara ett email och säg vad du vill köpa, så får du mitt kontonummer och annan köpinformation.

Orsaken till att jag inte helt enkelt lägger ut den informationen här är för att jag vill bli kontaktad innan köp, för att förhindra att någon råkar beställa när jag är bortrest och inte kan leverera.


- PAYPAL -

PayPal har blivit väldigt populärt även bland svenskar. Du kan betala med kontokort om du vill, eller också skaffa ett konto där du sätter in pengar i förväg och på så vis slipper uppge ditt kontokortsnummer när du handlar från olika internetbutiker.

Är jag hemma skickar jag bilderna så fort orderbekräftelsen kommit.
Du betalar exakt de priser (i dollar) som står listade på min sida.

OBS. Min verksamhet är inte momspliktig här i Norge, vilket gör att det inte tillkommer någon moms oavsett var du bor om du köper något som laddas ned via internet. Köper du en CD och bor utanför Norge kan det hända att tullen lägger på skatt/moms.


------------
Copyright © 1997 - 2024 Helena Normark/Graphic Garden®.
Please note that the graphics used to decorate this site are my personal property.